Sorteer op

Het overkappen van de vijver in de winterdag kan een behoorlijk aantal voordelen met zich mee brengen. De belangrijkste vinden wij dat de schommeling van de watertemperatuur beperkter is dan wanneer er geen kap over de vijver geplaatst is. Daarnaast helpt een vijveroverkapping bij het bladvrij & vuilvrij houden van de vijver. Als laatste voordeel kan je de vissen in het najaar/winter langer doorvoeren waardoor je groei en ontwikkeling van de vis kan optimaliseren.

Onze overkappingen zijn opgebouwd uit een hoogwaardig gecoat of geanodiseerd alluminium. Het systeem bestaat ten alle tijden uit een aantal draagkokers waartussen samengestelde aluminium elementen geplaatst kunnen worden voor de stevigheid en stijfheid. Een groot voordeel van deze kap, is dat een element nooit groter is dan 250x200cm waardoor het opbergen van de complete kap weinig ruimte in beslag neemt.

Naast de standaard afmetingen, kunnen wij voor vrijwel iedere vijver een kap op maat maken. Stuur hiervoor even een mail met de afmeting van uw vijver of kom langs in onze winkel.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

Betaalmogelijkheden

© 2016 - 2021 DTC Koi - Voor gezonde en betaalbare koi! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel