Sorteer op
per pagina
 • Takazumi Easy 1kg (Koivoer)
  Takazumi Easy 1kg (Koivoer)

  Takazumi Easy 1 kg is een uitgebalanceerd professioneel kleurondersteunend koivoer met een laag vet- en een medium proteïnegehalte en alle voedingsstoffen voor een gezond koileven.

  € 12,85
 • Takazumi Easy 2,5 kg (Koivoer)
  Takazumi Easy 2,5 kg (Koivoer)

  Takazumi Easy 2,5 kg is een uitgebalanceerd professioneel kleurondersteunend koivoer met een laag vet- en een medium proteïnegehalte en alle voedingsstoffen voor een gezond koileven.

  € 27,10
 • Takazumi Easy 4,5kg (Koivoer)
  Takazumi Easy 4,5kg (Koivoer)

  Takazumi Easy 4,5 kg is een uitgebalanceerd professioneel kleurondersteunend koivoer met een laag vet- en een medium proteïnegehalte en alle voedingsstoffen voor een gezond koileven.

  € 46,55
 • Takazumi Easy 10kg (Koivoer)
  Takazumi Easy 10kg (Koivoer)

  Takazumi Easy 10 kg is een uitgebalanceerd professioneel kleurondersteunend koivoer met een laag vet- en een medium proteïnegehalte en alle voedingsstoffen voor een gezond koileven.

  € 93,10
 • Takazumi Gold Plus 1kg (Koivoer)
  Takazumi Gold Plus 1kg (Koivoer)

  Takazumi Gold Plus 1kg is een uitgebalanceerd professioneel koivoer met een laag vet- en medium proteïnegehalte en alle voedingsstoffen voor een gezond Koileven, een voorspoedige groei en een opzienbarende kleuring van uw Koi.

  € 13,80
 • Takazumi Gold plus 2,5kg (Koivoer)
  Takazumi Gold plus 2,5kg (Koivoer)

  Takazumi Gold Plus 2,5 kg is een uitgebalanceerd professioneel koivoer met een laag vet- en medium proteïnegehalte en alle voedingsstoffen voor een gezond Koileven, een voorspoedige groei en een opzienbarende kleuring van uw Koi.

  € 30,64
 • Takazumi Gold plus 4,5kg (Koivoer)
  Takazumi Gold plus 4,5kg (Koivoer)

  Takazumi Gold Plus 4,5 kg is een uitgebalanceerd professioneel koivoer met een laag vet- en medium proteïnegehalte en alle voedingsstoffen voor een gezond Koileven, een voorspoedige groei en een opzienbarende kleuring van uw Koi.

  € 52,75
 • Takazumi Gold plus 10kg (Koivoer)
  Takazumi Gold plus 10kg (Koivoer)

  Takazumi Gold Plus 10 kg is een uitgebalanceerd professioneel koivoer met een laag vet- en medium proteïnegehalte en alle voedingsstoffen voor een gezond Koileven, een voorspoedige groei en een opzienbarende kleuring van uw Koi.

  € 105,69
 • Takazumi High Growth 1kg (Koivoer)
  Takazumi High Growth 1kg (Koivoer)

  Takazumi high growth 1 kg is een uitgebalanceerd professioneel koivoer met een hoog proteïnegehalte en een aminozuurprofiel dat een uitstekende groei mogelijk maakt.

  € 12,30
 • Takazumi High Growth 2,5kg (Koivoer)
  Takazumi High Growth 2,5kg (Koivoer)

  Takazumi high growth 1 kg is een uitgebalanceerd professioneel koivoer met een hoog proteïnegehalte en een aminozuurprofiel dat een uitstekende groei mogelijk maakt.

  € 26,39
 • Takazumi High Growth 4,5kg (Koivoer)
  Takazumi High Growth 4,5kg (Koivoer)

  Takazumi high growth 1 kg is een uitgebalanceerd professioneel koivoer met een hoog proteïnegehalte en een aminozuurprofiel dat een uitstekende groei mogelijk maakt.

  € 45,84
 • Takazumi High Growth 10kg (Koivoer)
  Takazumi High Growth 10kg (Koivoer)

  Takazumi high growth 10 kg is een uitgebalanceerd professioneel koivoer met een hoog proteïnegehalte en een aminozuurprofiel dat een uitstekende groei mogelijk maakt.

  € 91,45
 • Takazumi Junior 1kg (Koivoer)
  Takazumi Junior 1kg (Koivoer)

  Takazumi Junior 1 kg Koivoer is speciaal ontwikkeld voor kleine en baby koi en is tevens voor de professionele beroepskweker ontwikkeld. Het koivoer bestaat uit geëxtrudeerd granulaat voor koi met een lengte van 5 tot 10 cm.

  € 23,04
 • Takazumi Junior 2,5kg (Koivoer)
  Takazumi Junior 2,5kg (Koivoer)

  Takazumi Junior 2,5 kg Koivoer is speciaal ontwikkeld voor kleine en baby koi en is tevens voor de professionele beroepskweker ontwikkeld. Het koivoer bestaat uit geëxtrudeerd granulaat voor koi met een lengte van 5 tot 10 cm.

  € 48,69
 • Takazumi Mix 1kg (Koivoer)
  Takazumi Mix 1kg (Koivoer)

  Takazumi Mix 1 kg is een uitgebalalanceerd professioneel koivoer dat zorgt voor een snelle groei en een optimale kleurontwikkeling van uw koi. De koi zal een goede kleurontwikkeling doormaken en optimaal groeien.

  € 13,99
Sorteer op
per pagina

Takazumi koivoer

Takazumi proffesioneel koivoer is een koivoer van uitzonderlijke kwaliteit. Takazumi scoort vooral goed op de groei- en kleurontwikkeling van koi. In veel gevallen beter dan de grote wereldmerken. Takazumi probeert met behulp van het testen van het koi voer door consumentenpanels en vakhandelaren de kwaliteit altijd op peil te houden en verder te ontwikkelen. Vandaag de dag staat Takazumi Professional Koivoer stevig tussen de grote A-merken met kwaliteitsproducten tegen sterk concurrerende consumentenprijzen. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

Betaalmogelijkheden

© 2016 - 2020 DTC Koi - Voor gezonde en betaalbare koi! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel