Sorteer op
 • TAKAZUMI ALGAEFIX 1 KG TEGEN DRAADALG
  TAKAZUMI ALGAEFIX 1 KG TEGEN DRAADALG

  Takazumi Algaefix is hét product tegen draadalg. Takazumi Algaefix zorgt ervoor dat uw draadalgen zonder problemen uit uw vijver worden verwijderd en is Algaefix veilig voor vijvervissen, vijverplanten en biologische filter.

  € 17,50
 • TAKAZUMI ALGAEFIX 2 KG TEGEN DRAADALG
  TAKAZUMI ALGAEFIX 2 KG TEGEN DRAADALG

  Takazumi Algaefix is hét product tegen draadalg. Takazumi Algaefix zorgt ervoor dat uw draadalgen zonder problemen uit uw vijver worden verwijderd en is Algaefix veilig voor vijvervissen, vijverplanten en biologische filters.

  € 27,50
 • POND SUPPORT MELKZUURBACTERIEN 1L
  POND SUPPORT MELKZUURBACTERIEN 1L

  Pond Support melkzuurbacteriën is een bacterieformule met o.a. melkzuurbacteriën, enzymen, gisten en probiotica. Pond Support melkzuurbacteriën is een zeer effectief natuurlijk product ter preventie.

  € 7,95
 • POND SUPPORT MELKZUURBACTERIEN 5L
  POND SUPPORT MELKZUURBACTERIEN 5L

  Pond Support melkzuurbacteriën is een bacterieformule met o.a. melkzuurbacteriën, enzymen, gisten en probiotica. Pond Support melkzuurbacteriën is een zeer effectief natuurlijk product ter preventie.

  € 31,22

Koi- & Waterzorg

Ons assortiment in koi en water zorg heeft een zeer breed scala aan producten. Zo onderscheidt ons assortiment zich in desinfectie, herstel en vitaliteit, koi medicijnen, vijverbacteriën, vijverklei, vitaminen, waterbehandeling en waterkwaliteit meten. Het is van groot belang dat u uw vijver met alle zorg onderhoudt, met het oog op uw koi. Onder het kopje desinfectie vindt u verschillende producten om uw handen te ontsmetten voordat u uw koi gaat behandelen. Onder het kopje herstel en vitaliteit vindt u alles om uw koi weer zo snel mogelijk, bijvoorbeeld na een behandeling, gezond te krijgen. Bij koi medicijnen vindt u alles om elk soort ziekte te behandelen. Vijverbacteriën zijn van belang om het biologisch ritme van uw vijver op pijl te houden en sommige bacteriën hebben uw koi ook nodig. Vijverklei houdt uw water altijd kraakhelder in combinatie met waterbehandeling. Om de kwaliteit van uw vijver te meten, kunt u terecht onder het kopje waterkwaliteit meten. Tevens zij er ook vitaminen verkrijgbaar, om uw koi wat extra's te geven. Sommige producten kunnen ingewikkeld zijn als u deze voor de eerste keer gebruikt. Hieronder leggen we een aantal van die producten uit om u zo goed mogelijk op weg te helpen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

Betaalmogelijkheden

© 2016 - 2020 DTC Koi - Voor gezonde en betaalbare koi! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel